دولت ترامپ در حال بررسی تحریم برخی مقام‌های اتحادیه اروپا است واکنش سخنگوی وزارت خارجه در خصوص انتقال اطلاعات پدافندی ایران به اسرائیل توسط روسیه ترس آلمانی‌ها از وقوع جنگ با روسیه در سایه سیاست‌های دولت حزب الله و جنبش امل: فریاد ملی ما هر زمان که لازم باشد، همچنان پابرجا خواهد بود ترامپ: احتمالاً نام وزارت دفاع را به وزارت جنگ تغییر می‌دهم آمریکا به طور رسمی تحریم‌های سوریه را لغو کرد رئیس جمهور لهستان لایحه تمدید مزایای اجتماعی پناهندگان اوکراینی را وتو کرد واکنش بقائی به پیام ترامپ و استناد وی به گفته‌های علی مطهری برد کوپر، جانشین کوریلا در فرماندهی سنتکام شد اردوغان: خلع سلاح پ. ک. ک در مرحله نهایی است زلنسکی مجددا با نمایندگان آمریکایی دیدار می‌کند درخواست بغداد از ریاض برای آزادی بازداشت‌شدگان عراقی در عربستان سخنگوی وزارت امور خارجه: ایران آماده مذاکره با اروپاست/ از گفت‌و‌گو با هیچ طرفی واهمه نداریم ترامپ فرمان مجازات حبس برای آتش زدن پرچم آمریکا را امضا کرد ترامپ: می‌توانیم جنگ روسیه و اوکراین را متوقف کنیم

هشدار شدید دبیرکل حزب‌الله: ننگ جنایات اسرائیل بر پیشانی رهبران جهان ثبت می‌شود

 دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به جنایات اخیر رژیم اسرائیل در غزه تاکید کرد: تاریخ، این ننگ را بر پیشانی رهبران و حکومت‌های جهان در دوران گرسنگی تحمیلی و کشتار دسته‌جمعی مظلومان ثبت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۴۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان طی بیانیه‌ای خاطر نشان کرد: آنچه امروز بر سر ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه می‌آید، نتیجه تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل، و غرق‌شدن در وحشی‌گری، نسل‌کشی، گرسنه‌سازی و قتل عام است که از همه معیارهای انسانی و اخلاقی عبور کرده است.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آنچه امروز بر سر ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه می‌آید، نتیجه تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل، و غرق‌شدن در وحشی‌گری، نسل‌کشی، گرسنه‌سازی و قتل عام است که از همه معیارهای انسانی و اخلاقی عبور کرده است.

سکوت جهانی، نشانه‌ای آشکار از محکومیت حکومت‌ها و مسئولان است و در واقع، مفهومی به نام قانون بین‌المللی را بی‌اثر کرده است. این‌که 25 کشور خواستار توقف جنگ علیه غزه شده‌اند، کافی نیست؛ این موضع‌گیری‌ها، آنان را از مسئولیت شهادت بر آنچه در جریان است، و نیز از حمایتی که برخی قدرت‌های بزرگ از آغاز تجاوز ارائه داده‌اند، مبرا نمی‌کند.

بیانیه‌ها و محکوم‌سازی‌ها به تنهایی کافی نیستند. آنچه نیاز است، تبدیل این مواضع به اقدامات واقعی است؛ اقداماتی که کشتار و جنایت‌ها را متوقف کند. این اقدامات باید شامل تحریم رژیم اسرائیل، منزوی‌سازی، محاکمه و قطع هرگونه همکاری با آن باشد.

بزرگ‌ترین مسئولیت بر دوش کشورهای عربی و اسلامی است، چه دولت‌ها و چه ملت‌ها. موضع خود را انتخاب کنید، به هر سطحی که در توانتان است، اما نظاره‌گر باقی نمانید. روند عادی‌سازی روابط را متوقف کنید، سفارت‌های دشمن را ببندید، مبادلات تجاری را متوقف سازید و برای حمایت از فلسطین و غزه – حتی در حداقل امکانات حیاتی – متحد شوید. اگر آمریکا ببیند که ملت‌ها در کنار مردم فلسطین یک‌صدا و متحد شده‌اند، ناگزیر به عقب‌نشینی خواهد شد.

تاریخ، این ننگ را بر پیشانی رهبران و حکومت‌های جهان در دوران گرسنگی تحمیلی و کشتار دسته‌جمعی مظلومان ثبت خواهد کرد. ظلم آمریکا و اسرائیل، دامنگیر آنانی خواهد شد که از یاری مظلومان خودداری کرده‌اند. و بدانید: «بی‌گمان، ستمگران رستگار نمی‌شوند» و همین توحش و تکبّر اسرائیل، ان‌شاءالله به‌زودی به سقوطی هولناک برای آن تبدیل خواهد شد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار